Mami

Mamma, jag vene vart jag ska börja. Jag vet att jag gjort många fel, fel som inte går att laga med ett 'förlåt'. Men idag är det din dag, du fyller år och därför ska du ha den bästa dagen! Du är mitt allt och utan dig skulle inte jag kunna klara mig, du lärde mig att gå, prata och kunna känna sig älskad.
För det är det jag gör. När allt blev skit när jag var liten, när allting blev som det blev lämnade du inte mig och Carlitos. Du var kvar, du vaktade oss. Vi kanske gått igenom mycket,
eller jag som barn. Men med dig som mamma har jag klarat varje steg jag tagit.
Och jag älskar dig, grattis på 39års dagen mamma. Du är mitt kött och blod, min luft. ♥

Vad som hände

Till er alla som säger att jag förändrades, eller förändras:
Jag vet inte om jag växte upp eller blev omognare. Jag vet inte om jag valde rätt väg genom att välja den dåliga, 
lära mig utav mina misstag och sen inte göra om dem. Jag kan erkänna att jag har druckigt, men jag har aldrig varit full, jag har alltid varit medveten om vad jag gjort och har gjort det jag ville göra just då. Jag tycker inte man ska ångra sig, för just då ville man det. 
Och nej, jag röker inte. Jag har testat flera gånger, jag har gjort det ibland när jag mått dåligt. Men jag behöver inte en ciggarett varje dag. Jag är inte beroende. Jag har alltid vetat om vilka jag gör besvikna ifall jag röker, vilket är t.ex min mamma. Jag vet att jag gör henne besviken om jag misslyckas och inte erkänner mina fel eller lär mig utav dem. Jag har gjort misstag, och det vet min mamma. Och hon har blivit besviken ganska många gånger för det jag gjort, liksom jag piercade min tunga när jag inte fick, jag rökte även fast hon kom på mig 2-3 gånger. Men jag har lärt mig, kanske inte första gången men efter 2a eller 3dje gången lärde jag mig. 
 
Jag vill att min mamma ska vara glad, jag vill att alla mina nära ska vara glada. Och jag tror inte jag får dem att bli gladare än vad dem är när jag gör dåliga saker. Det är min respekt mot familj & vänner som jag inte gör saker. Jag knullar inte runt t.ex för att om jag gör det, blir jag en orre i dagens samhälle, jag får rykten. Jag kommer få ta allt skit, och visst det är okej. Men det är inte okej med att mina föräldrar och vänner kommer få ta skitet också. Just därför skriver jag inte ut allting, ifall jag haft sex eller inte. Det är MITT privat liv, inte erat. Så till er som säger att jag är orre, snälla, ni tror jag är orre och fått i mig så många gånger att jag inte ens kan stå upp. Nej, så äre inte. För min familjs skull, för mina vänners skull, för min skull. 
 
Sen till er som tror jag skiter i skolan, jag vene, asså jag har inte direkt något tal att säga till er. Men ni ska veta att jag tillbringar nästan all min tid åt skolan, åt att göra mina föräldrar stolta. Jag sitter dag in och dag ut och pluggar och pluggar på d där provet eller dem där läxorna jag har. Jag pluggar så fkng mke, tro mig har aldrig pluggat såhär mycket som jag gjort i åttan. Och det kommer bli så mke mer. Och det är inte det att jag har för mycket press, att min mamma låser in mig och tvingar mig att plugga, nejnej, jag väljer det själv. Jag väljer hur min framtid ska vara, så varför inte börja med att lyckas i skolan?
 
 
Till alla mina hatare, puss på rumpan. Till alla mina ryktespridare, kärlek till er. För att ni fått mig att bli starkare, för att..
 
 

I'mma stand out.


ÅR2012

Eftersom detta år snart är slut:
Varit kär? Ja.
Pussat någon? Yaaaah
Pussat någon offentligt? ya man
Haft sex? 
Lärt känna någon? Hanna <3
Förlorat någon? yepa
Piercat dig? Tungan som jag tog ut & sen näsan har jag nu i :)
En låt som påminner om 2011? Leva - Mårdh & Shivano
Varit full? typ
Smakat på dricka? hahah aaaa
Varit tillsammans med någon? en persånå
Varit olyckligt kär? somfan.
Fått hjärtat krossat? 2-3 gånger iår
Snackat i lur över 5 timmar? varje natt i somras
Varit ute en hel natt? Nej, men smygit ut 
Dygnat? Jaaa
Kommer du sakna 2012? Jaa, sommaren extra mycke
Vad kommer du sakna minst/mest? Sommren messssst, & minst , typ allt efter sommaren
Vad var det bästa 2012? Att jag träffade min andra halva, hannabanana
Kommer du ta med något till 2013? Allt förutom det dåliga typ
Kommer du börja om 2013? Ne, bara kötta vidare brolle
Vill du att 2013 ska vara ett bättre år en 2012? Antingen lika bra eller bättre (:

RSS 2.0