Vad som hände

Till er alla som säger att jag förändrades, eller förändras:
Jag vet inte om jag växte upp eller blev omognare. Jag vet inte om jag valde rätt väg genom att välja den dåliga, 
lära mig utav mina misstag och sen inte göra om dem. Jag kan erkänna att jag har druckigt, men jag har aldrig varit full, jag har alltid varit medveten om vad jag gjort och har gjort det jag ville göra just då. Jag tycker inte man ska ångra sig, för just då ville man det. 
Och nej, jag röker inte. Jag har testat flera gånger, jag har gjort det ibland när jag mått dåligt. Men jag behöver inte en ciggarett varje dag. Jag är inte beroende. Jag har alltid vetat om vilka jag gör besvikna ifall jag röker, vilket är t.ex min mamma. Jag vet att jag gör henne besviken om jag misslyckas och inte erkänner mina fel eller lär mig utav dem. Jag har gjort misstag, och det vet min mamma. Och hon har blivit besviken ganska många gånger för det jag gjort, liksom jag piercade min tunga när jag inte fick, jag rökte även fast hon kom på mig 2-3 gånger. Men jag har lärt mig, kanske inte första gången men efter 2a eller 3dje gången lärde jag mig. 
 
Jag vill att min mamma ska vara glad, jag vill att alla mina nära ska vara glada. Och jag tror inte jag får dem att bli gladare än vad dem är när jag gör dåliga saker. Det är min respekt mot familj & vänner som jag inte gör saker. Jag knullar inte runt t.ex för att om jag gör det, blir jag en orre i dagens samhälle, jag får rykten. Jag kommer få ta allt skit, och visst det är okej. Men det är inte okej med att mina föräldrar och vänner kommer få ta skitet också. Just därför skriver jag inte ut allting, ifall jag haft sex eller inte. Det är MITT privat liv, inte erat. Så till er som säger att jag är orre, snälla, ni tror jag är orre och fått i mig så många gånger att jag inte ens kan stå upp. Nej, så äre inte. För min familjs skull, för mina vänners skull, för min skull. 
 
Sen till er som tror jag skiter i skolan, jag vene, asså jag har inte direkt något tal att säga till er. Men ni ska veta att jag tillbringar nästan all min tid åt skolan, åt att göra mina föräldrar stolta. Jag sitter dag in och dag ut och pluggar och pluggar på d där provet eller dem där läxorna jag har. Jag pluggar så fkng mke, tro mig har aldrig pluggat såhär mycket som jag gjort i åttan. Och det kommer bli så mke mer. Och det är inte det att jag har för mycket press, att min mamma låser in mig och tvingar mig att plugga, nejnej, jag väljer det själv. Jag väljer hur min framtid ska vara, så varför inte börja med att lyckas i skolan?
 
 
Till alla mina hatare, puss på rumpan. Till alla mina ryktespridare, kärlek till er. För att ni fått mig att bli starkare, för att..
 
 

Kommentarer
Postat av: Linnea

Så bra skrivet! Kram

2012-12-19 @ 17:08:31
Postat av: Anonym

fin text julia!

2012-12-19 @ 17:39:47
Postat av: Anonym

gud va bra text julia!!

2012-12-20 @ 15:17:29
Postat av: amanda

du är stark julia!

2012-12-20 @ 15:17:50
Postat av: Anonym

Vilken fin text, min underbara kines..

2012-12-21 @ 20:54:30
Postat av: Anonym

människa du är 13 du har inga haters även om du önskar det

2012-12-21 @ 22:46:38
Postat av: Anonym

Vrf ljuger du om din ålder du e 99:a vi gick i samma skola

2013-01-03 @ 18:02:06
Postat av: Josephine

Bra skrivet Julia! Men hur bustade din mamma dig när du rökte och vad sa hon?
Kram :)

2013-01-04 @ 19:58:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0