måste ksriva av mig

påriktigt, va fuck har hänt med världen? 
kärlek te.x , herregud, när man är 14 kanske man nt vet något om kärlek. men tro mig, alla har nog fått en "uppfattning" av vad kärlek är. och vad fuck äre jag växer upp till? kärlek, herregud, känns som att bli sårad är vardag, tillit är försvunnen, sex är lättare att få, och kärlek är svårare att hitta, folk lägger i sig i förhållanden, och förstör. man blir kallad player för lätt, och älskling för svårt utan att det nt ska betyda något. man blir kallad orre om man går lätt klätt på sommaren och man får blickar om man har för mycket kläder på vintern. 
 
vad fuck äre med människor? 
om man är sig själv får man rykten, om man är som alla andra får man rykten. man får rykten om allt. 
och det finns såna människor, såna fucking fittorrrrr som snackar om ens familj. folk lägger i sig i allt. människor jag inte har en aning om vet om mitt namn & sprider rykten som om dem kände mig och visste om vad jag gått igenom. 
 
folk dömer utan att veta ett skit, utan att veta vad man gått igenom, utan att veta vilka steg man tagit, vilka val man gjort, vad man fått välja bort, vad man har förlorat. dem dömer en som att dem skulle känna en ut och in. 
 
Och till er folk som klagar på att andra ska visa respekt till er, snällllllllaaaaaaa människoor , snälla nsälla snälla, skaffa lite självrespekt + respekt mot andra , ni kan nt sitta och förvänta er massa respekt, seriöst. människor, damn, tänk lite
 
nu ska jag duscha, få bort smutsigt folk från mig.

PEACE,
Julia Rada
 
 

Kommentarer
Postat av: Ida

OMG Såhär jävla sant Julia!

2012-07-08 @ 12:01:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0