Dagens samhälle.

Herregud, jag är så fucking trött på det här, folk snackar skit om mig som att dem kände mig. Dem sprider rykten om mig som att dem vet vad som egentligen hände. Folk leker änglar och spelar smarta, sen dem tror inte nån ser när dem blir till djävulen igår, men saken är Gud ser varenda steg ni har, och hör varenda ord ni säger. 
Vissa är så fucking äckliga, dem bryr sig mer om hur andra ser ut än hur dem själva är. Falska bitches överallt, dem spelar ens vänner sen hugger dem en i ryggen när man vänt sig om. Eller om man berättar om sina problem och visar när man är svag mot folk som man kallar "vänner" då använder dem den svagheten.
 
Eller ni killar, som leker snälla, men ni är så fkng fula annars. Ni leker värsta gentleman. Men det enda ni är ute efter är sex. Det där ordet som jag stör mig på. Sex. Jag är oskuld och jag skäms inte över det. Men att vissa tjejer och killar dömmer en utifrån om man har sex. Egentligen är det privat, precis som hela mitt liv. Folk behöver inte veta vem man har haft sex med och om man ens har haft det. Är trött på allt folk nu förtiden. Folk snackar om allt, att man har förändrats, bitch please det var typ ett halvår sen vi var, så säger du att jag förändrats. Hm.. Konstigt..
Eller folk som snackar om hur man ser ut, asså shiet va fuck har ni med det och göra? Man får se ut som man vill. Folk säger att utsidan ger insidan en chans, asså åhnej. Det där är barnrepliker. Så ni menar att dem som inte ser ut som Megan Fox eller Calvin Klein modeller ger ingen ens insida en chans? Då är ens chans borta från att ha vänner och vara kär? Asso samhället är så äckligt, så fuckedup.
Om vi alla fick vara blinda för en dag, utan att veta att vi har kunnat kolla. Då skulle man gå efter rösten och insidan. Då skulle inte samhället sett ut som det gör just nu. Folk skulle inte kunna snacka om hur man såg ut, man skulle få se ut som man ville för då kunde ingen bitch-blicka eller kommentera kläderna eller så. 
Samhället skulle inte hata, det skulle va så fucking kärleksfullt.
 
Så till alla där ute som slösar er tid på mig:
En kram till alla skitsnackare och en puss till alla ryktenspridare. Love you
 
549153_493998607297552_1513299480_n_large
 

Kommentarer
Postat av: julia

fett bra text!

2012-12-02 @ 12:43:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0